'Dur' ihtarına uymadı! İki polis memuru yaralandı

'Dur' ihtarına uymadı! İki polis memuru yaralandı

Burdur'da gerçekleştirilen trafik uygulamasında 'dur' ihtarına uymayan sürücü dehşet saçtı. Önce 2 polise daha sonrada 2 vatandaşa çarpan sürücü olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karışırken, jandarmanın çalışmaları sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Burdur dün saat 22.00 sıralarında trafik uygulaması yapan polis ekibi bir aracı durdurmak istedi. Durdurulmak istenen aracın şoförü ihtara uymayarak polis memurları Hasan D. ve Ali Osman S. ile kimliği öğrenilemeyen 2 vatandaşa çarparak uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahaleden sonra Bucak Devlet Hastanesi'ne götürdü.

GÜVENLİK KAMERASINDAN TESPİT EDİLEREK YAKALANDI

Olayla ilgili yapılan inceleme sonucunda aracın plakasının 34 EZT 656, sürücüsünün de Yunus Emre K. olduğu güvenlik kameralarından tespit edildi. Yunus Emre K., ilçeye bağlı Karaseki köyünde jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yaralı polis memurlarından Hasan D.'nin kolunda ve ayağında, Ali Osman S.'nin de ayağında kırık olduğu belirtildi. Polis memurlarının tedavileri sürerken, yaralanan 2 kişinin ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayı duyan polis memurlarının meslektaşları ve bir grup vatandaş olay yerinde toplandı. Bucak Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN