Cep yakan kırtasiye malzemelerine 'Askıda Kırtasiye' çözümü

Cep yakan kırtasiye malzemelerine 'Askıda Kırtasiye' çözümü

Erzincan'da Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri 'Askıda Kırtasiye' kampanyasını başlattı. Toplanan ürünler Valiliğin ve Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacak olan kampanya esnaf ve vatandaşlardan da büyük ilgi gördü.

Kırtasiye ürünlerinin artan fiyatları vatandaşları ikinci ele yönlendirmişken Erzincanlı gençlerin başlattığı kampanya kalpleri ısıttı. Erzincan'da Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye masraflarını karşılamak amacıyla 'Askıda Kırtasiye' kampanyasını başlattı.

Kampanya kapsamında hayırseverler buralardaki kutulara kırtasiye malzemesi bırakıyor, dernek üyeleri de düzenli aralıklarla bu malzemeleri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıyor.

7611490.jpg

'İYİLİĞE VAR MISIN?'

Dernek Başkanı Faruk Kocatürk, devletin belirlediği kişilere yardımları ulaştıracaklarının altını çizerek, “Bu sene eğitim öğretimin yaklaşmasıyla birlikte ‘İyiliğe var mısın?’ kampanyası başlatarak yerel esnaflarımızın destekleriyle askıda kırtasiye kampanyası başlattık. 20 esnafımızla görüştük ve bizlere desteklerini sağladılar. Günlük esnaflarımızı ziyaret ederek biriken kırtasiye ürünlerini Valiliğin ve Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği ihtiyaçlı öğrencilere dağıtmaya başladık” ifadelerini kullandı.

7611487.jpg

Yeğenlerine alışveriş yapmaya gelen ve kutuyu görünce destekte bulunmak isteyen Kerim Oktay, "Herkesi yardım yapmaya davet ediyorum" dedi.

Kırtasiye işletmecisi Ferhat Yıldırım da müşterilerin gönüllerinden koptuğunu kampanya kutusuna bıraktığını dile getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN