Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler'den teşekkür mesajı

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler'den teşekkür mesajı

31 Mart yerel seçimlerinden sonra yeniden aday olan ve seçilen Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, teşekkür mesajı yayımladı.

"Sevgili Burhaniyeliler

Değerli Hemşehrilerim ;

Yoğun bir seçim kampanyası sonrasında, beni ve ekibimi yeniden Belediye Başkanlığına ve yönetimine layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. 5 Yılda bir olduk, biz olduk, aile ve yoldaş
olduk.

Burhaniye için, ayrım yapmadan, ötekileştirmeden, daha yaşanabilir bir kent için kaldığımız yerden çalışmaya devam edeceğiz.

Değişen ve gelişen Burhaniye’yi hep birlikte yaratacağız. Bu kente ve yaşayanlarına hizmet etmekten başka hiç bir gayemiz olmadı. Aynı heyecan ve duyguyla, Burhaniye’miz için bir 5 yıl daha layıkıyla çalışacağımızdan şüpheniz olmasın.

Bizleri yalnız bırakmayan oy veren, vermeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız ! Saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN