Burdur'da acı kaza: Kaza yaptığı araçtan indi başka bir aracın çarpmasıyla öldü

Burdur'da acı kaza: Kaza yaptığı araçtan indi başka bir aracın çarpmasıyla öldü

Burdur'un Gölhisar ilçesinde kazaya karıştığı araçtan sağ kurtulan Ömer Aktaş, araçtan indikten sonra başka bir aracın çarpmasıyla olay yerinde hayatını kaybetti. Aktaş'a çarpan otomobil olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken, kazada hafif yaralanan diğer iki kişinin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan Aktaş'ın yol üzerine düşen telefonu ise dakikalarca çalmasına rağmen kimse cevap veremedi.

Kaza saat 23.00 sıralarında Burdur’un Gölhisar ilçesi Yamadı Köyü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Emre Ö. İdaresindeki otomobil ile Halil E. idaresindeki otomobil kavşakta çarpıştı. Kaza sonrasında Emre Ö. hafif şekilde yaralanırken yolcu koltuğunda oturan Ömer Aktaş ise otomobilden inerek yolda kaza yapan otomobillerini incelerken o sırada yoldan geçen plakası bilinmeyen başka bir aracın çarpması sonucu yaklaşık 30 metre uzağa fırladı. Ömer Aktaş’a çarpan otomobil ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

burdur-2.jpg

HAFİF YARALI İKİ KİŞİNİN DURUMU İYİ

Kazaya karışan diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerini kontrollerinde Ömer Aktaş’ın hayatını kaybettiği belirlenirken hafif yaralı Emre Ö. ve Halil E.’nin tedavisi olay yerinde yapıldı.

burdur-3.jpg

ÇALAN TELEFONA KİMSE CEVAP VEREMEDİ

Kaza sonrası Gölhisar Kaymakamı Kadir Ulusoy ve Cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrasında hayatını kaybeden Ömer Aktaş’ın Cenazesi otopsi yapılmak üzere Gölhisar Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Ömer Aktaş’ın yol üzerine düşen telefonu ise dakikalarca çalmasına rağmen kimse cevap veremedi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN