Burası güney sahilleri değil bozkırın plajı! Masmavi sularıyla Akdeniz'i aratmıyor

Burası güney sahilleri değil bozkırın plajı! Masmavi sularıyla Akdeniz'i aratmıyor

Kırşehir Kaman'da bulunan bu plaj, 90 bin metrekareden oluşan kullanım alanı ve büyüleyici manzarası ile İç Anadolu bölgesinin plajı olarak biliniyor. İşte, bölge halkının akın ettiği o plaj...

Savcılı Plajı, 90 bin metrekarelik kullanım alanına sahip. Büyüleyici bir manzaraya sahip olan plaj yaz aylarında Ankara, Kırşehir ve çevre illerden vatandaşların akınına uğruyor.

ANKARA'NIN YANI BAŞINDA DENİZ TATİLİ

Ankara'ya 165 km uzaklıkta yer alan Savcılı Plajı, tatil için Akdeniz ve Ege gibi bölgelere gidemeyenler için en iyi alternatif oluyor.

Plajın tesisinin içerisinde; restoran, kafe, işyerleri, otopark, bisiklet ve yürüyüş alanı, yeşillik, mescid, bebek bakım odası, voleybol ve basketbol sahası, cankurtaran kulesi, kiosk ve yüzer iskele, güneşlik ve şezlonglar, çocuk oyun alanları, kumsal ve yüzme havuzu gibi imkanlar bulunuyor.

yeni-proje-2.jpg

Hirfanlı Baraj Gölü'nün kenarında yer alan plaj, yaz aylarında gün doğumu ve batımı manzaraları ile, ilkbaharda açan çiçek tomurcukları ve sonbaharda dökülen yapraklarıyla ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN