Aç kurt sürüsü köpeğe saldırdı! Manzarayı gören sahibinden akıl almaz hareket: Koca sürüyü böyle kaçırdı

Ardahan'ın Posof ilçesinde aç kurt sürüsü merkeze gelerek, bir köpeğe saldırdı. Havlama seslerini duyan köpeğin sahibi hemen harekete geçti. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı..

Ardahan'ın Posof ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Soğuk havanın etkisiyle yiyecek bulamayan kurt sürüsü kar köylere indi Posof ilçesi Türkgözü sınır kapısı ile Posof yol ayrıma arasında bulunan bir dinlenme tesisi önüne kadar gelen Kurt sürüsü tesisin önünde bulunan bir köpeğe saldırdı.

ardahfg.jpg

Saniye saniye kaydedilen o anlarda, aç kurtların, Burak Baltacı'ya ait köpeği kovalamaya başladığı görüldü. Bir süre köpeği kovalayan kurtları fark eden Burak Baltacı, hemen dışarı çıktı.

Kurt sürüsüne müdahale eden Baltacı, köpeğinin hayatını kurtardı. Kaçan kurt sürüsü karla kaplı araziye doğru gitti ve kısa süre sonra gözden kayboldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN