5 arkadaşıyla gezmeye çıkmıştı! Gaziantep'de çocuk sürücü dehşet saçtı

5 arkadaşıyla gezmeye çıkmıştı! Gaziantep'de çocuk sürücü dehşet saçtı

Gaziantep’te 16 yaşındaki Mehmet Kaya babasından izinsiz aldığı araçla 5 arkadaşını da alarak gezmeye çıktı. Kaya’nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç taklalar attı. Can pazarının yaşandığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı.

Feci kaza, Gaziantep’in Yavuzeli ilçesi Büyükkarakuyu köyü çıkışı üzerinde meydana geldi. 16 yaşındaki Mehmet Kaya, babası evde olmadığı sırada babasına ait 55 ALZ 99 plakalı otomobili aldı. 5 arkadaşını da yanına alarak gezmeye çıkan Kaya’nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil taklalar attı.

8336891.jpg

Can pazarının yaşandığı feci kaza sonrasında olay yerine çok sayıda jandarma ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Takla atan araçta sıkışan 6 kişiye yapılan ilk müdahalenin ardından araç sürücüsü Mehmet Kaya ve ismi öğrenilemeyen bir kişinin cansız bedeni çıkartıldı.

İsimleri henüz öğrenilemeyen 3 genç ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere sevk edildi. Jandarmanın kazayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN