17 yaşındaki İpek'ten haber yok! Arama çalışmaları 19 gündür devam ediyor

17 yaşındaki İpek'ten haber yok! Arama çalışmaları 19 gündür devam ediyor

Samsun'da 17 yaşındaki İpek Bilecen'den 19 gündür haber alınamıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Samsun İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri Sitesi'nde kalan Bilecen, iddiaya göre 15 Ocak'ta çitleri aşarak kaçtı. İpek Bilecen'in annesi L.U.'nun boşandıktan sonra başka biriyle evlendiği ve babası E.B.'nin cezaevinde olduğu belirtiliyor. Arama çalışmaları devam ediyor.

Samsun İl Müdürlüğü'ne bağlı 19 Mayıs ilçesindeki Sevgi Evleri Sitesi'nde kalan İpek Bilecen, iddiaya göre 15 Ocak'ta çitleri aşarak kaçtı. Olayın ardından kurum yetkilileri durumu hemen polise bildirerek, arama çalışmalarını başlattı. İpek Bilecen'in annesi L.U.'nun, boşandıktan sonra başka biriyle evlendiği ve babası E.B.'nin cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

İpek Bilecen'in kaybolması üzerine polis ekipleri, kapsamlı bir arama operasyonu başlatarak genç kızın bulunması için çaba sarf ediyor.

Öte yandan, ailenin yaşadığı boşanma ve baba E.B.'nin cezaevinde olması gibi faktörler, olayın arka planında dikkat çeken detaylar olarak öne çıkıyor. İpek Bilecen'in bulunması ve güvenliğinin sağlanması için yapılan arama çalışmalarının detayları, ilerleyen süreçte kamuoyuna duyurulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN