Yeteneklerinize inanmayı sürdürün! Koç, boğa, ikizler, akrep, kova, yay ve balıklar... İşte 14 Mart 2024 günlük burç yorumu

Yeteneklerinize inanmayı sürdürün! Koç, boğa, ikizler, akrep, kova, yay ve balıklar... İşte 14 Mart 2024 günlük burç yorumu

Birinin bir konuda sizden daha çok şey biliyor olması, o konuda sizden daha iyi olduğu anlamına gelmez. Örneğin, dahi bir çocuğu eğiten bir piyano öğretmeni, öğrenci kadar yetenekli olmayabilir. Bir rehberin, akıl hocasının ya da öğretmenin, öğrenme aşamasında bulunduğunuz bir konuda gözünüzü korkutmasına ya da kendinizi geri çekmenize neden olmasına izin vermeyin.

14 MART 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Arkadaşlarınızı veya aile üyelerinizi seçmek, kaliteli bir restoranda menüyü açıp yemek istediğiniz yemeği seçmek gibi olsaydı, o zaman her şey mükemmel olurdu, değil mi? Belki de olmazdı. Bazıları hayatımızı dolduran insanları doğmadan önce seçtiğimize inanıyor. Kimi açılardan, hayatınızda kimlerin yer alacağına dair seçimler yapıyorsunuz ama bu öylesine mistik bir dizi tesadüfi olayla gerçekleşiyor ki, bunun farkına varamayabilirsiniz. Bugün, hayatınızdaki insanları sizin tarafınızdan seçilmiş olarak görmeye çalışın ve onları tanıyarak ne kadar şanslı olduğunuzu anlamaya çalışın.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Şu anda kendinizle gurur duyuyor olabilirsiniz ki duymalısınız da. Bir hayali hedefliyorsunuz ve bunun için çok çalışıyorsunuz. Belki henüz işin başındasınız, belki de ilerleme kaydettiniz, ancak çabalarınız tutku ve adanmışlıkla dolu. Bununla birlikte, kendinize hayalinizin tamamına mı yoksa sadece küçük bir kısmına mı ulaşmaya çalıştığınızı sormanız gerekiyor. Bu, kalbinizde güvenle sakladığınız muhteşem rüyaya sahip olmaya hakkınız olduğunu ve buna layık olduğunuzu hatırlatır. Daha azıyla yetinmeyin.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bir zamanlar yakın olduğunuz biriyle bir yabancılaşma yaşadınız. Kabul etmek istemeseniz de, bu kişiyi özlüyor bile olabilirsiniz. Zaman zaman bu kişinin hayatınıza geri dönüp dönmeyeceğini merak ediyor olabilirsiniz, ancak sonra şüpheleriniz ve bunun son derece zor ve ihtimal dışı olduğu düşüncesi sizi boğuyor. Oysa bu, geldiklerinde kapıyı açmak ya da aradıklarında telefonu açmak kadar basit ve kolay olabilir. Size bir mesaj geliyor. Eğer istediğiniz buysa, cevap vermek için orada olun.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yakın zamanda evrenin moral verici bir mesajını ya da verdiği bir dersi deneyimlemiş olabilirsiniz ve bunu böyle kabul etmeniz gerekir. Bu, her şeyin yoluna gireceğine dair bir his olarak başlamış olabilir ve hatta bu his için sessiz bir "teşekkür ederim" bile demiş olabilirsiniz. Ardından, sizin için olumlu bir şey oldu aslında, umduğunuz bir şey, özel bir istek olmasa bile bir ihtiyacınıza karşılık geldi. Bunu, evrenin önemli bir parçası olduğunuzu, bilindiğinizi ve el üstünde tutulduğunuzu kendinize hatırlatmak için zihninizde saklayın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Birine ulaşma çabalarınızda çok ileri gitmiş olabilirsiniz. Bu tam anlamıyla sizsiniz! Bazı şeyleri abartarak yapıyorsunuz ve bazen bu, tutkunuzu açıkça ifade ederek ve büyük bir ustalıkla paylaşmak anlamına geliyor. Eğer birisi sizin çok ileri gittiğinizi düşünüyorsa, öyle olsun. Aslında bu, yeterince ileri gitmemekten çok daha iyidir! Çabalarınızla gurur duyun ve olumlu bir şey yaptığınızı ve iyi bir şeyi harekete geçirdiğinizi bilerek yüreğinizi ferah tutun.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Hayatın zor olması gerektiği fikrine bir şekilde kapılmış olabilirsiniz. Hayatın hayal kırıklıkları, moral bozukluğu ve zorluklar barındırması gerekir. Bunu kendinize özellikle zorlu birtakım sorunla başa çıkmanın bir yolu olarak söylüyor olabilirsiniz, ancak bu fikri daha iyi bir şeye dönüştürmeniz gerekir. Evet, hayal kırıklıkları, moral bozukluğu ve zorluklar olacaktır, ancak bunlar küçük miktarlarda olacaktır ve kalıcı değildir. Son zamanlarda yaşadığınız sıkıntılara odaklanmayı bırakın. Kendinize hayatın mutluluk, başarı ve tatmin barındırması gerektiğini söylemeye başlamalısınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Genç bir ağacın gövdesine bir parça tel saracak olsanız, ağaç eninde sonunda telin etrafında büyüyecektir. Metal, özünde ağacın bir parçası haline gelene kadar yüzeyine dahil olur ve bir süre sonra onu çıkarmanın bir yolu kalmaz. Aynı şey, şu anda uğraştığınız gibi, özellikle zor veya zarar verici bir sorunu üstlendiğinizde de olur. Bu sorunu ruhunuza hapsetmeyin. Kendinizi ondan arındırmanın bir yolunu bulun. Bu, cevapları kendi başınıza ya da sizin için uygun olan herhangi bir şekilde aramak anlamına gelebilir. Kendinizi özgür bırakın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Üzerinizde aşırı bir baskı hissediyor ve bir şeyleri çok hızlı bir şekilde halletme ihtiyacı duyuyor olabilirsiniz. Kendinizi bunu yapmaya hazır hissetmeseniz de, bir şey sizi bunu yapmaya zorluyor olabilir. Bu içinizden gelen bir baskı değil, bir başkasını memnun etmek ve onun en iyi olduğunu düşündüğü şeyi yapmak için bilinçaltınızdan gelen bir çaba olabilir. Buna boyun eğmeyin. Bu şekilde en iyi şekilde çalışamayacaksanız kendinizi daha da zorlamayın. Kendi zaman çizelgenizi oluşturun ve buna sadık kalın.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Birinin sizi tanımaya yönelik alışılmışın dışındaki yaklaşımı aslında sizi kendisinden uzak tutuyor olabilir. Sıcak, sosyal ve ilgi çekici bir bireysiniz ancak işlerin gidişatı hakkında kendinize özgü fikirleriniz var. Bugün, size biraz farklı görünebilecek bir şeye açık olmalısınız. Yeni birinin hayatınıza girmesine izin vermek sizin için iyi olacaktır ve doğal olarak bu, onun kişisel iş yapış biçimine alışmak anlamına gelir. Bu, kendi dünyanızı genişletmek için harika bir yoldur.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Birisi dikkat çekme ve pohpohlanma arzusuyla size iyilik yapıyor olabilir. Bu kişinin sizin için yaptıklarının nedeninin egosu olduğunu görebilirsiniz ve bu durum sizi gücendirebilir. Ancak, bunu kişisel algılamayın. Birini bu şekilde davranmaya iten sizin göremediğiniz nedenler olabilir. Bildiğiniz şeylere rağmen ona zarafet ve minnettarlıkla karşılık verirseniz, ona muhteşem bir ders veren bir davranış sergilemiş olursunuz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Birinin bir konuda sizden daha çok şey biliyor olması, o konuda sizden daha iyi olduğu anlamına gelmez. Örneğin, dahi bir çocuğu eğiten bir piyano öğretmeni, öğrenci kadar yetenekli olmayabilir. Bir rehberin, akıl hocasının ya da öğretmenin, öğrenme aşamasında bulunduğunuz bir konuda gözünüzü korkutmasına ya da kendinizi geri çekmenize neden olmasına izin vermeyin. Fark ettiğinizden çok daha yeteneklisiniz. Yeteneklerinize inanmayı sürdürün!

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Kendisinden bir şeyler öğrenmeniz gereken kişi, bu deneyimi daha çok bir diktatörlüğe dönüştürüyor. Bilgi paylaşımı gibi bir ruh hali olmayabilir. Bu daha çok orduda olmak gibi bir şey olabilir! Bu sizin öğrenmeniz için iyi bir yol değil ve siz daha iyisini hak ediyorsunuz. Ancak, derslerin gidişatı sizin için aslında başlı başına bir ders olabilir. Hassas bir insansınız ve güç gösterilerine ya da küstahlığa iyi tepki vermiyorsunuz. Belki de bu durumla nasıl başa çıkacağınızı öğrenmek asıl dersten bile daha önemli olacaktır. Öğrenin ve gelişin!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN