Sibel Can'a hayranından 87 bin TL'lik altın Jesti

Sibel Can'a hayranından 87 bin TL'lik altın Jesti

Şarkıcı Sibel Can, Ramazan Bayramı nedeniyle Kıbrıs'ta sahne aldı. Can, konserin sonunda hayranlarından gelen hediyeleri kabul ederken, ismini vermek istemeyen bir hayranından altın hediye edildi. Altını boynuna takan Can, "Böyle bir jeste layık olmak beni çok mutlu etti. Bu altın benim için çok değerli olacak" dedi.

Şarkıcı Sibel Can, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde sahne alarak hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Can'a konseri sırasında sürpriz bir hediye geldi.

Habertürk muhabiri Onur Aydın'ın haberine göre; ünlü şarkıcıya, ismini vermek istemeyen iş insanı hayranı tarafından altın hediye edildi. Gördüğü jest karşısında hem şaşkınlık hem de mutluluk yaşayan Sibel Can'ın hayranının bu jesti, sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Altını boynuna takan Can, hayranına teşekkür etmeyi ihmal etmedi. "Böyle bir jeste layık olmak beni çok mutlu etti. Bu altın benim için çok değerli olacak" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN