Günlerdir yoğun bakımdaydı: Nuri Alço'nun sağlık durumunda yeni gelişme

Günlerdir yoğun bakımdaydı: Nuri Alço'nun sağlık durumunda yeni gelişme

Eskişehir'deki evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve günlerdir yoğun bakımda tedavi gören 73 yaşındaki Nuri Alço'nun sağlık durumu hakkında yeni gelişme yaşandı. Eşi Burcu Alço, ünlü oyuncunun yoğun bakımdan çıktığını ve normal odaya alındığını aktardı.

Bayram tatili için Eskişehir'de giden Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Nuri Alço aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. İlk tetkiklerinde kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edilen Alço, tedbir amaçlı yoğun bakım servisine alınmıştı.

nuri-alco.jpg

'NORMAL ODAYA GEÇTİK'

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde tedavi gören 73 yaşındaki ünlü oyuncunun sağlık duruma ilişkin eşi Burcu Alço sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

burcu-alco-ve-nuri-alco.jpg

Burcu Alço paylaşımında, "Yoğun bakım sürecimiz çok şükür bitti. Normal odaya geçtik. Her şey yolunda." ifadelerini kullandı.

burcu-alco.jpg

Oyuncunun sağlık durumunun iyi olmasından duyduğu sevinci başka bir paylaşım daha yaparak dile getiren Burcu Alço, "Binlerce şükür... Şimdi benim bayramım işte..." notunu düştü.

burcu-alco-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN