Yayıncı 'Ninja' kanser olduğunu açıkladı

Yayıncı 'Ninja' kanser olduğunu açıkladı

İnternet dünyasının en büyük video oyun yayıncılarından biri olan Ninja, melanom adı verilen bir tür cilt kanseri teşhisi konduğunu duyurdu. Ayağından alınan bir et beninin kanserli olduğunun tespit edildiğini söyleyen Ninja, ayağında bulunan ikinci bir cilt lekesinin de doktorlar tarafından incelemede olduğunu söyledi.

Ninja lakabıyla tanınan ve gerçek adı Richard Tyler Blevins olan Ninja, 19 Ağustos 2023 tarihinde melanom adı verilen bir tür cilt kanseri teşhisi konduğunu duyurdu.

İnternet dünyasının en büyük video oyun yayıncılarından biri olan Ninja, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, ayağından alınan bir et beninin kanserli olduğunun tespit edildiğini söyledi. Ayağında bulunan ikinci bir cilt lekesinin de doktorlar tarafından incelemede olduğunu ifade etti. Ninja, teşhisin kendisini "şoke ettiğini" belirtse de kanser erken teşhis edildiği için "umut sahibi ve minnettar olduğunu" ifade etti.

Ninja'nın açıklaması şöyle:

"Bugün sizlerle kişisel bir şey paylaşmak istiyorum. Son zamanlarda ayağımda bir et beni fark ettim ve doktora gittim. Maalesef, beni melanom olarak bilinen bir cilt kanseri türüyle teşhis etti.

Bu haber beni şoke etti, ancak erken teşhis edildiği için minnettarım. Şu anda iyileşme sürecine başladım ve doktorlarımın tavsiyelerine uyarak her şeyi yapıyorum.

Ayağımda bulunan ikinci bir leke de doktorlar tarafından kontrol ediliyor ve sonuçları bekliyorum.

Bu deneyim bana hayatın ne kadar değerli olduğunu ve her anı dolu dolu yaşamanın önemini hatırlattı. Sizleri de düzenli olarak muayene olmaya ve cildinizdeki herhangi bir değişikliği takip etmeye teşvik ediyorum.

Teşhis konduktan sonra aldığım destek ve sevgiden dolayı çok etkilendim. Ailem, arkadaşlarım ve hayranlarım bana bu zor dönemde güç veriyor. Hepinize çok teşekkür ederim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN