Çocuğu kanlar içindeyken TikTok'ta yayın açtı! Bakanlığı harekete geçiren görüntüler: O anne pes dedirtti

Çocuğu kanlar içindeyken bile TikTok'ta yayın açtı! Bakanlığı harekete geçiren görüntüler dehşete düşürdü! O anne pes dedirtti...

TikTok platformunda her geçen gün yeni bir canlı yayın skandalı gündeme geliyor. Son olarak, "Karagül" adıyla bilinen Merve C. isimli kullanıcının canlı yayınlarında çocuklarına şiddet uygulaması büyük tepki topladı.

Merve C.'nin canlı yayınları sırasında çocuklarına şiddet uygulaması ve bir çocuğunun kafasını kapıya çarparak yaralanmasına rağmen yayına devam etmesi, kamuoyunda dehşete yol açtı. Şiddet görüntülerinin ardından, çocuğunun yaralanmasına rağmen hastaneye götürmeyip kucağında tutarak yayına devam etmesi, eleştiri oklarını üzerine çekti.

Olayın ardından bir lokantada yemek yerken canlı yayın yaparken gözaltına alınan Merve C., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Ancak, çocuklarının durumuyla ilgili endişeler arttıkça, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

ÇOCUKLAR DEVLET KORUMASINA ALINDI

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Merve C.'nin çocuklarına yönelik şiddet içeren yayınlarının ardından harekete geçerek çocukları pedagog eşliğinde incelemeye aldı. Pedagog görüşmelerinin sonucunda, çocuklar devlet korumasına alındı.

Ancak, Merve C. serbest bırakıldıktan hemen sonra tekrar canlı yayına koşarak çocuklarının devlet tarafından alınmasını kendi lehine bir reklam malzemesi olarak kullandı. Takipçilerinden destek isteyen Merve C.'nin bu tavrı, geniş çapta tepkilere neden oldu.