Trabzonspor bir bombayı daha patlatıyor! 8 yıl sonra ilk kez...

Trabzonspor bir bombayı daha patlatıyor! 8 yıl sonra ilk kez...

Sezon sonunun yaklaşmasıyla transfer sezonuna hızlı bir giriş yapmayı hedefleyen Trabzonspor, transferde 8 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Trabzonspor, transfer operasyonuna başladı. Sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarına başlayan bordo-mavili ekip, transferde 8 yıl aradan sonra bir ilke imza atmayı hedefliyor.

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Fanatik'ten Safa Can Konuksever'in haberine göre; İskoç devi Rangers forması terleten Barisic ve Lundstram ile Gaziantep FK'da kiralık olarak forma giyen Dragus transferlerinde mutlu sona ulaşan Trabzonspor, transferde 8 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Fırtına, sezonu kiralık olarak Belçika ekibi Standard Liege'de geçiren 24 yaşındaki Kolombiyalı orta saha oyuncusu Steven Alzate'yi kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Bu sezon görev aldığı 23 karşılaşmada 2 gol 4 asiste imza atan genç yıldızın güncel piyasa değerinin 4.5 milyon euro olduğu öğrenildi.

Fırtına, Kolombiyalı orta saha oyuncusunu kadrosuna katması halinde 8 yıl aradan sonra ilk kez kadrosuna bir Kolombiyalı futbolcu katmış olacak. Bordo-mavili ekip, son olarak 2016 yılının yaz transfer döneminde Fabián Castillo'yu kadrosuna katmıştı.

Steven Alzate ankle injury details revealed as fans joke he's perfect fit for Rangers

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN