Fatih'teki esnaf alışveriş yapmadı diye turisti bıçakladı

Fatih’te bir dükkanda çalışan çırak, iddiaya göre kendisinden alışveriş yapmayan yabancı turisti önce bıçakla kovaladı sonra saldırdı. Yaralı turist hastaneye kaldırılırken, dehşet anlarını güvenlik kamerası kaydetti.

İstanbul Fatih'te bir dükkanda çalışan çırak, kendilerinden alışveriş yapmayan yabancı turist ile tartıştı. Tartışma büyüyünce çırak bıçakla Filistinli turisti kovaladı. Turist can havliyle kaçarak bir dükkana sığındı. Turist kolundan yaralandı. Bu sırada çırak, turistin yakını olduğu iddia edilen bir kişiye daha bıçakla saldırmaya çalıştı. Dehşet anlarını güvenlik kameraları kaydetti.

yeni-proje.jpg

ÇIRAK ÖNCE BIÇAKLADI SONRA KAÇTI

Yaşı küçük olduğu öne sürülen saldırgan daha sonra kaçarak uzaklaştı. Olayı gören esnaflar, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kolundan yaralanan turisti ambulans ile hastaneye kaldırdı.

KOVALAMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde çırağın, turisti kovaladığı görüldü. Kaçan turist bu esnada bir başka dükkana sığındı. Çırak dükkana giren turisti kovalamaya devam ederek elindeki bıçağı savurdu. O anlar kameralara yansıdı.