AK Partili üye kendini bir anda yere attı! CHP’li başkanın önünde böyle yuvarlandı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yol çalışmasında büyükşehir belediyesi tarafından engellenen ekipleri ziyaret ederken AK Partili meclis üyesinin ilginç hareketiyle karşılaştı. Hürriyet'in yanına yaklaştığı esnada bir kişi koluyla iterek izin vermeyince AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe, bir anda kendini yerlere atıp bağırdı ve saldırıya uğradığını iddia etti. Olaya sosyal medyadan "hakemi yanıltmaya yönelik hareket" tepkileri yağdı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde CHP’li İzmit Belediyesi ekipleri, kendi sorumluluk bölgesinde Kocaeli Şehir Hastanesi’ne alternatif yol açmak isterken AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin engellemesiyle karşılaştı. Büyükşehir iş makineleri yolu kapattı. İzmit Belediyesi personelleri yola girmek isterken fiziki müdahaleye maruz kaldı.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, olay yerini incelemeye giden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in önünde ise ilginç bir olay gerçekleşti.

BİR ANDA KENDİNİ YERE ATTI

Olay yerinde bulunan AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe, Hürriyet’in yanına yaklaşmak isterken yanındaki bir kişi koluyla iterek Efe'nin yaklaşmasına izin vermedi. Bir anda kendini yerlere atıp bağıran ve saldırıya uğradığını iddia eden Efe, yuvarlanmaya başladı. Efe ayağıyla çelme takarak kendisini iten kişiyi de yere düşürdü. Ayağa kalkıp kendini tekrar yere attı. Belediye Başkanı Hürriyet, yürümeye devam ederken o anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Olay sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hürriyet, “AKP’li meclis üyesi İbrahim Efe bir dokunuşla kendisini nasıl yerlere atıyor, yerdeyken nasıl çelme takarak insanları yere düşürüyor. Sonra da ‘bana saldırıyorlar’ diye şov yapıyor. Geldiğimiz nokta bu” dedi.

Hürriyet, ekiplerinin uğradığı saldırının da hesabını soracağını ifade ederek, “Fen işleri müdürüme ve çalışanlarımıza yapılan saldırının hesabını soracağım. Tüm yasal haklarımızı kullanacağız” ifadelerini kullandı.

Hürriyet, olayların başlangıcı ile ilgili şu bilgileri verdi: “Bizim burada çalışma yaptığımız yerde, bizim sorumluluk alanımızda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş makineleri bu yolu baştan kapamış. Bizim ekiplerimiz asfalt atacaktı. Buraya bizim ekiplerimizi sokmadılar. Bizim fen işleri ekiplerimize fiziki saldırıya varan bir saldırıda bulundu. Sırf İzmit Belediyesi değil biz yapalım diyerek nahoş olaylar yaşandı. Sorumlu idarecileri sorumsuzlukları nedeniyle kınıyorum. Buradaki niyet iyi niyet değil. Bizim sorumluluk alanımızda iş yapılacaksa birbirimize haber vererek yapılsın isteriz. Buyursun Kocaeli Büyükşehir asfaltı yapsın.”