Çiftçilere Mayıs desteği! Ödemeler kademe kademe yapılıyor! 2024 Mayıs tarımsal destek ödeme takvimi…

Çiftçilere Mayıs desteği! Ödemeler kademe kademe yapılıyor! 2024 Mayıs tarımsal destek ödeme takvimi…

Mayıs ayı ile birlikte Çiftçiler de destek ödemelerini ne zaman yatırılacağını araştırmaya başladı. Nisan ayına geride bırakırken Tarım ve Orman Bakanlığı 3 farklı kalemde ödemeyi çiftçinin hesabına yatırdı. Peki, Mayıs 2024 ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte 2024 Mayıs tarımsal destek ödeme detayları…

Nisan ayında 3 farklı kalemde tarımsal destek ödemesi gerçekleştiren Bakanlığın Mayıs ayında hangi kalemlerde ödeme yapacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Ödemelerin ne zaman yapılacağı merak edilirken yapılan açıklamalarda dikkatle takip ediliyor. Peki, Mayıs 2024 ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte 2024 Mayıs tarımsal destek ödeme detayları…

MAYIS 2024 TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen ödemeler dikkat çekerken farklı alt başlıklarda tarımsal destek ödemesi yapılacağı belirtildi. Yurt genelinde bulunan çiftçilerin hesaplarına yavaş yavaş aktarılan ödemeler için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Önceki aylar dikkate alındığında ise ödemelerin cuma günleri hesaplara tanımlanması bekleniyor. Ödemeler yapıldıkça Bakanlığın resmi internet sayfası üzerinden yapılan bilgilendirme ya da sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte detaylar paylaşılıyor.

ciftci-destek-paketi.jpg

MAZOT VE GÜBRE DESTEĞİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Çiftçilerin derdine derman olacak en önemli ödemelerden biri de mazot ve gübre desteği oluyor. Farklı programlar ile gerçekleştirilen tarımsal destek ödemeleri dikkat çekerken Mayıs ayında yapılması beklenen ödemeler arasında mazot ve gübre desteği olup olmadığı konusu da araştırılıyor. Mayıs ayında hangi kalemlerde ödeme yapılacağı ise henüz açıklanmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN