İsmail Kartal'dan tepki toplayan açıklama! 'Sen bizimle dalga mı geçiyorsun?...'

İsmail Kartal'dan tepki toplayan açıklama! 'Sen bizimle dalga mı geçiyorsun?...'

Sivasspor'un ardından Konyaspor deplasmanından da beraberlikle dönen Fenerbahçe, şampiyonluk şansını mucizelere bırakırken sarı-lacivertli ekibin teknik adamı İsmail Kartal, maçın ardından tepki toplayan açıklamalara imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 35. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Konyaspor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de tecrübeli teknik adam İsmail Kartal'ın açıklamaları sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Haftanın kapanış karşılaşmasında konuk olduğu Konyaspor ile 0-0 berabere kalarak lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de İsmail Kartal, eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam, açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Fenerbahçe'nin maça iyi başlamadığını vurgulayan Kartal, sarı-lacivertli ekibin şampiyonluk şansının devam ettiğini öne sürdü.

Kartal, açıklamasında "Aslında maça çok da iyi başlamadık ama yine de ilk devre 2-3 pozisyon bulduk. İkinci yarı golü atıp maçı kazanmayı hedefliyorduk. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar elinden gelen her şeyi yaptı. Sorumluluk bana ait. 7-8 tane çok net pozisyonlara girdik. Bunu beklemiyorduk. Yarışa devam ediyoruz. Matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Ümit ile ilgili bir şey diyemem son maça kadar elimizden geleni yaptık." ifadelerini kullandı.

Kartal'ın bu açıklamaları özellikle sosyal medyadaki taraftarlar tarafından tepkiyle karşılanırken pek çok taraftar Kartal'a 'sen bizimle dalga mı geçiyorsun?' diyerek tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN