Hasan Arat özel jetini kaldırdı! Beşiktaş’tan Galatasaray’a yılın transfer çalımı. 18.5 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor

Hasan Arat özel jetini kaldırdı! Beşiktaş’tan Galatasaray’a yılın transfer çalımı. 18.5 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor

Süper Lig'de bu sene istediği başarıyı elde edemeyen Beşiktaş, yeni dönemin kadro planlamasına başladı. Portekizli deneyimli hoca Fernando Santos ile çıkış yakalamak isteyen siyah-beyazlı ekip gemileri yaktı. Başkan Hasan Arat özel jetini kaldırdı! Beşiktaş’tan Galatasaray’a yılın transfer çalımı. 18.5 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Trabzonspor ile üçüncülük yarışı veren Beşiktaş'ta gelecek sezon kadro planlaması başladı. Fernando Santos en iyi kadroyu bulmayı çalışırken sıcak haberler peş peşe gelmeye devam ediyor. Beşiktaş’tan Galatasaray’a yılın transfer çalımı. Başkan Hasan Arat özel jetini kaldırdı! 18.5 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor. İmza atması an meselesi. Taraftarlar bu ismi duyunca çıldıracak.

HASAN ARAT DEVREYE GİRDİ! 18.5 MİLYON EUROLUK YILDIZ BEDAVAYA GELİYOR

Geldiğinden bu yana bir türlü başarılı bir fikstür geçiremeyen Fernando Santos, son olarak evinde Antalyaspor’a 2-1 yenilerek taraftarını üzdü. Süper Lig'i üçüncü olarak bitirmek isteyen siyah-beyazlı ekipten transfer haberleri art arda gelmeye başladı. Bu sefer taraftarlar heyecana boğuldu.

yeni-proje-2024-03-28t102357-160.jpg

Ogün Şahinoğlu’nun haberine göre; Beşiktaş yönetimi Lille’de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı’yı transfer etmek için çalışmaları başladı. Milli yıldız için İtalya kulüpleri devrede.

BEŞİKTAŞ'TAN GALATASARAY'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Yusuf Yazıcı aynı zamanda sık sık Galatasaray ile anılmakta. Eğer Beşiktaş bu transferi gerçekleştirirse ezeli rakibine yılın transfer çalımını atmış olacak. Milli futbolcunun Türkiye’den gelecek tekliflere sıcak baktığı belirtildi.

yeni-proje-2024-03-28t102339-963.jpg

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen Yusuf Yazıcı için Fransız ekibi Trabzonspor’a 18.5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Bu sezon 36 maçta 1822 dakika süre alan Yusuf Yazıcı, 10 gol attı, 3 asist yaptı. Yusuf Trabzonspor, Lille ve CSKA Moskova formaları giydi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN