Fenerbahçe'nin yeni başkanı Aziz Yıldırım, Divan Kurulu Başkanı ise Şekip Mosturoğlu oluyor

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Aziz Yıldırım, Divan Kurulu Başkanı ise Şekip Mosturoğlu oluyor

Fenerbahçe Kulübü'ne yakın gazetecilerden Ahmet Konanç Samandıra'da yaşanan sıcak gelişmeleri aktardı. Konanç, Aziz Yıldırım için 'geri dönme sinyalleri veriyor hatta Yıldırım, Şekip Mosturoğlu'nu da Divan Kurulu Başkanı yapacak' ifadelerini kullandı.

Erden Timur'un gündeme damga vuran açıklamalarından sonra 'Mevzu Fenerbahçe' programında çok önemli istihbaratlar paylaşan Ahmet Konanç, Aziz Yıldırım'ın geri döneceğini iddia etti. İşte Konanc'ın dikkat çeken o sözleri...

AZİZ YILDIRIM HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Sayın Ali Koç FBTV'de canlı yayına katıldı. Yayında dedi ki; 'önümüzdeki sezon biz yokuz' voleybol takımını kastederek 'ama bu takım daha güçlü olacak' Ali Koç daha önce 'Fenerbahçe kümeye düşerse başkanlığa devam edeceğim' demişti, demek ki Ali Koç TFF'den yabancı hakem konusunda garanti aldı ve Fenerbahçe Süper Lig'de yoluna devam edecek. Aziz Yıldırım gümbür gümbür başkan adaylığını koymaya geliyor. Kulüp içerisinde Aziz Yıldırım, akrabası Ömer Temelli'yi aday olarak göstereceği söylentileri vardı, ama hayır Aziz Yıldırım'ın kendisinin geleceği belirtildi. Ali Koç'un kesin olarak olmadığı yerde Aziz Yıldırım'ın seçime girecekmiş gibi çalışmalara başladığını öğrendim.

ŞEKİP MOSTUROĞLU DA DÖNÜYOR

Aziz Yıldırım 1 Nisan pazar günü basın toplantısı düzenleyecek. Belki de Yıldırım 'Saadettin Saran adaysa' ben de varım deyip adaylığını açıklayabilir. Ayrıca Şekip Mosturoğlu'nun Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına adaylığını koyacağı yönünde bilgiler aldım.

aziz-yildirim-sekip-mosturoglu.jpg

ERDEN TİMUR GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ GERİLİMİ ARTTIRDI

Fenerbahçe'de kaç futbolcunun PFDK'ya sevk edileceğini Erden Timur açıkladı. 5'di, 10 derken 3 futbolcunun PFDK'ya sevk edileceğini duyurdu. Erden Timur bu bilgiye nasıl ulaştı? Demek ki Erden Timur'a içeriden bilgi veren birileri var. Geçmişte sizin yöneticilerinizden Abdürrahim Albayrak 'elimizde kasetler var' dedi mi, dedi. 'Yusuf Günay içeride bizim haklarımızı koruyor' dediniz mi, dediniz. Trabzonspor maçında Livakovic'e yumruk atan adam için Erden Timur 'belki olayları yatıştırmak için girmişti' dedi, gerçekten dehşete kapıldım. Erden Timur 'Trabzon'da yaşanan olayların daha fazlası Ali Sami Yen'de olabilir' mesajı gönderdi, yani Timur şunu diyor 'Fenerbahçe maçına kadar şampiyon olduk veya büyük bir avantajla çıktık çıktık, eğer çıkmazsak büyük bir gerilim' olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN