Takside dehşet! Para yerine silah çıkardı: 'İnsanlara güvenmeyeceksin' deyip ateş etti

Soğukta üşümesin diye gece saatlerinde aldığı yolcu, taksiciye dehşeti yaşattı. Yanlış adresle dakikalarca taksiciyi oyalayan yolcu, ücreti ödeyecek zannedilirken cebinden para çıkarır gibi yaparak silah çıkardı. Taksi şoförüne 3 el ateş eden saldırgan, ardından vurduğu şoföre tokat attı. Dakikalarca araç içerisinde bir şeyler arayan saldırganın, "Bazı insanlara güvenmeyeceksin" sözleri ve soğukkanlı tavırları dikkat çekti. Dehşet anları araç içi kamerasına yansıdı.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, bir taksi şoförü, soğuk gecede yardım etmek amacıyla aldığı maskeli müşteri tarafından tabancayla vuruldu. Olay, araç içi kamerasına saniye saniye yansırken, saldırganın soğukkanlı tavırları ve acı çeken şoföre tokat atması kan dondurdu.

8598732.jpg

'BAZI İNSANLARA GÜVENMEYECEKSİN'

Olay, gece yarısı 03.30 sıralarında meydana geldi. Buca ilçesinden müşteri alan taksi şoförü Oğuz E., müşterinin yönlendirmesiyle bir süre dolaştıktan sonra, durduğu noktada saldırıya uğradı. Saldırgan, borcunu sorduktan sonra cebinden para çıkarır gibi yaparak silah çıkardı ve ardından taksi şoförüne üç el ateş etti. Daha sonra araç içinde yaklaşık on dakika bir şeyler arayan saldırgan, "Bazı insanlara güvenmeyeceksin" diyerek nasihat verdi ve yaralı şoföre tokat attı.

8598733.jpg

'SOĞUKTA KİMSEYİ YALNIZ BIRAKMAYIZ'

Taksi şoförünün yardımseverliği, saldırganın soğukkanlılığı ve yaralı şoförü oyalayarak yanlış adreslere götürdüğü anlar da araç içi kamerasıyla kaydedildi. Şoförün, insanlık adına soğukta kimseyi yalnız bırakmamak için aldığı müşterinin, hasta olduğunu söyleyerek maskesini gerekçe göstermesi, olayın trajedisini daha da artırdı.

8598736.jpg

HER YERDE ARANIYOR

Şoför Oğuz E., acil servis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Tedavisi devam eden şoförün durumu hakkında bilgi verilmezken, polis ekipleri kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN