Kızı sahura uyandırmak için aradı ama... Soba gazından zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti

Kızı sahura uyandırmak için aradı ama... Soba gazından zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti

Kastamonu'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Mustafa ve Ayşe Topuz çifti hayatını kaybetti. Sahura uyandırmak için aradığı anne ve babasına ulaşamayan kızları şüphelenerek eve gittiğinde yaşlı çiftin cansız bedeniyle karşılaştı.

Kahreden olay dün gece saatlerinde Kastamonu'nun Tosya ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Mustafa (85) ve Ayşe Topuz (77) çiftine ulaşamayan kızları Kamuran Topuz şüphelenerek evlerine gitti.

Evde anne ve babasının cansız bedenleriyle karşılan Kamuran Topuz, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım talep etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemelerde Topuz çiftinin uyumadan önce oturma odasında yaktığı sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiklerini değerlendirdi.

8920466.jpg

Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından yaşlı çiftin cenazeleri, Tosya Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Olay ile ilgili inceleme devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN