Hatice Kolçak üstüne basa basa uyardı: Ne dolar ne altın... Buna yatırım yapan paraya para demeyecek!

Hatice Kolçak üstüne basa basa uyardı: Ne dolar ne altın... Buna yatırım yapan paraya para demeyecek!

Merkez Bankası'nın faizi yüzde 50 sabitte tutma kararı almasının ardından hem dolar hem de altın fiyatlarında yükselişler başladı. Bu konuda elinde Türk lirası olan vatandaşlar 'Dolar mı alınmalı altın mı? Altına mı yatırım yapılmalı yoksa dolara mı?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan dikkat çeken bir uyarı geldi. Ne dolar ne altın... Buna yatırım yapan paraya para demeyecek! İşte Hatice Kolçak'ın yatırım tavsiyesi ve önerileri...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, dikkat çeken uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Tahminleriyle dikkatleri üstüne çeken Hatice Kolçak, bu sefer önemli bir tavsiyede bulundu. 'Ne dolar ne altın' diyen Kolçak, elinde Türk lirası olanlara önemli bir yatırım tavsiyesinde bulundu. Buna yatırım yapan paraya para demeyecek!

HATİCE KOLÇAK ÜSTÜNE BASA BASA UYARDI: NE DOLAR NE ALTIN...

Küresel piyasalarda altın fiyatları yükselişini sürdürüyor. Özellikle İsrail-İran gerilimi ons altında hareketlenmeye neden olurken konuyla ilgili Hatice Kolçak, "Ons altındaki yükselişin etkisiyle büyüme oranının önemli ölçüde arttığını görüyoruz. Düşüşlerin de aynı oranda gerçekleşebileceğini öngörebilirim." ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-04-28t114209-018.jpg

Son dönemde dolar ve altın fiyatlarındaki yükselişten dolayı elinde Türk lirası olan vatandaşların bu yatırım araçlarına yöneldiğini kaydeden Kolçak, 'Ne dolar ne altın' diyerek kazandıran yatırım aracını açıkladı. Gümüşün ilerleyen zamanlarda değer göstereceğini belirten Kolçak, "Gümüş altından da hızlı gidebilir çünkü altın çok hızlandı. Gümüş biraz geride kaldı, gümüşün altını yakalaması gerekiyor bir şekilde, hızlanması lazım.” ifadelerini kaydetti ve kısa veya orta vadede gümüşün altını yakalayabileceğini aktardı.

28 NİSAN 2024 DOLAR NE KADAR OLDU?

Dolar alış fiyatı: 32,4246 TL

Dolar satış fiyatı: 32,4504 TL

28 NİSAN 2024 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR OLDU?

Alış: 2.438,11
Satış: 2.438,67

ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR OLDU?

Alış: 3.900,98
Satış: 3.987,23

yeni-proje-2024-04-28t114236-718.jpg

CUMHURİYET ALTIN FİYATI NE KADAR OLDU?

Alış: 15.603,90
Satış: 15.900,15

YARIM ALTIN FİYATI NE KADAR OLDU?

Alış: 7.777,57
Satış: 7.974,46

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN