Elinde dolar olanlar dikkat! Ünlü ekonomist tarih vererek duyurdu: Dolar kuru 25 TL'ye düşecek

Elinde dolar olanlar dikkat! Ünlü ekonomist tarih vererek duyurdu: Dolar kuru 25 TL'ye düşecek

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte. Yerel Seçimlerin ardından dolar\TL kurunun 40 liraya kadar dayanacağı iddia edilirken ünlü ekonomistten dikkat çeken bir tahmin geldi. Elinde dolar olanlar dikkat! Ünlü ekonomist Aydın Bingöl net tarih vererek duyurdu. Dolar kuru 25 TL'ye düşecek...

Seçimlerin ardından dolar kurunda dalgalanma başladı. 33 liraya kadar dayanan dolar\TL kurunun nereye doğru gideceği merak konusu oldu. Yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar alınır mı satılır mı? Dolar ne kadar olacak?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Aydın Bingöl'den dikkat çeken bir tahmin geldi. Dolar biriktirenler dikkat! Ünlü ekonomist net tarih vererek duyurdu. Dolar kuru 25 TL'ye düşecek.

yeni-proje-2024-04-28t111843-258.jpg

ELİNDE DOLAR OLANLAR DİKKAT! ÜNLÜ EKONOMİST TARİH VEREREK DUYURDU

Merkez Bankası'nın faizi yüzde 50 sabitte bırakmasının ardından dolarda dalgalanma başladı. Dolar 33 liraya kadar dayanırken vatandaşlar 'Dolar düşecek mi yükselecek mi? Dolar alınır mı satılır mı?' sorularını araştırmaya başladı. Yeni Akit gazetesindeki habere göre ekonomist Aydın Bingöl, dikkat çeken bir tahminde bulundu. Dolar\TL'nin 25 liraya kadar gerileceğini ifade eden Bingöl, yazısında şunları yazdı:

"Şu an Kapalıçarşı'da bugüne kadar hiç olmayan şey oluyor. Merkez Bankası kurunun altında dolar satılıyor.

Bu tarihte hiç olmamıştı. Her zaman tersi olurdu. Merkez Bankası kurunun 1-2 TL üzerindeydi kur.

yeni-proje-2024-04-28t111826-441.jpg

Yani 3 TL'den fazla düşüş demek bu kur aslında. TL arıyor herkes. FED faiz indirdiği an dolar kuru 25 lira olur.

6 ay önce dolar kurunu 44 lira olarak öngördüm ama şartlar değişti. Dolar çok oynak olmaz artık."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN