TOKİ’den indirim piyangosu! Ankara, İstanbul, Antalya, Bursa… %20 daha tasarruflu mal sahibi olmanın tam zamanı

TOKİ’den indirim piyangosu! Ankara, İstanbul, Antalya, Bursa… %20 daha tasarruflu mal sahibi olmanın tam zamanı

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenlere TOKİ'den kaçırılmayacak fırsat geldi. Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi %20 daha tasarruflu mal sahibi olabilecek. İşte TOKİ konut kampanyası…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı hizmet sağlayan Toplu Konut İdaresi( TOKİ) ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yüzünü güldürüyor. 47 şehirde evi olan ya da olmayan birçok vatandaşın dikkatinde yer alan bu satışlar hem konut hem de arsa üzerinden sağlanıyor. 41.000'den başlayan fiyatlarla mal sahibi olabilirsiniz. İşte TOKİ konut kampanyası…

TOKİ ARSA SATIŞLARI NASIL GERÇEKLEŞECEK?

TOKİ tarafından yayınlanan duyuru kapsamında 47 ilde uygun fiyata arsa satışı yapılacağı duyuruldu. Söz konusu satışların 41.000'den başlayan fiyatlarla yapılacağı aktarılırken çeşitli büyüklükte arsaların satışa çıkarıldığı vurgulandı. TOKİ tarafından yayınlanan arsa satışları kapsamında arsa almak isteyen alıcıların tercihlerine göre peşin ya da taksitli şekilde ödeme yaparak ekstra avantajlardan yararlanabileceği belirtildi.

toki-arsa.jpg

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?

TOKİ tarafından yapılan arsa satışları kapsamında alıcılar açık artırmaya katılımdan önce belirlenen depozito bedelini yatırması gerekmektedir. Depozito ücretleri ise mülkün tahmini değerine göre değişiklik gösteriyor.

Arsa satışı için ödemeler, Emlak Konut Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. Halk Bankası Halkalı şubesi aracılığıyla gerçekleşmektedir.

Başvurular kapsamında kimlik fotokopisi, şirket belgesi ve ortaklık paylarını gösteren beyannameler, yetkili temsilcinin katılması durumunda noter tasdikli vekaletname gibi belgelerin temin edilmesi gerekmektedir.

Belirlenen Katılım ücreti ne ödedikten sonra gerekli belgeleri doldurarak arsa satışları için başvuruları “Emlak Müzayede” resmi web sitesi üzerinden yapmanız gerekiyor.

Belirlenen arsaların peşin alınması durumunda %20 tasarruf imkanı sağlanmaktadır. Taksit ödemelerinden yararlanmak isteyen alıcılar ise %25'ini yatırdıktan sonra kalanını 24 ay vade olarak ödeyebilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN