Tiryakiler bu zamdan sonra tütüne başlayacak! Bir zamda o sigara grubuna geldi: Winston, Camel, Monte Carlo

Tiryakiler bu zamdan sonra tütüne başlayacak! Bir zamda o sigara grubuna geldi: Winston, Camel, Monte Carlo

Sigara tiryakilerini tütüne başlatacak zam haberi geldi. Philip Morris sigara grubuna gelen zammın ardından bir zamda o sigara grubuna geldi. Zam sonrası sigara fiyatlarındaki güncellemeler paylaşıldı. İşte zamlı sigara fiyatları...

BURAK ÖZTOPRAK

Enflasyonun etkisiyle başlayan zam fırtınasından sigara fiyatları da nasibini aldı. Son zamdan sadece bir ay geçen sigara fiyatlarında yeni bir zam görüldü. Tüm gruplarda gelen zammın ardından bir zamda o sigara grubuna geldi. Peki, ne kadar zam yapıldı?

SİGARA FİYATLARINA BİR ZAM DAHA

Sigara tiryakileri bu fiyatlara isyan edecek. Yılbaşından günümüze kadar sürekli olarak zamlanan sigara fiyatlarına bir zam daha geldi. Geçtiğimiz günlerde Philip Morris sigara grubuna yapılan zammın ardından bu kez de JTİ sigara grubunda zam görüldü. Zamları gören tiryakiler tütüne yöneldi. Son dönemlerde büyük zamlar gelen sigara fiyatları tüketicilerin gündemine oturdu.

y-c9ab0060.jpg

ZAM SONRASI GÜNCEL FİYATLAR

JTİ grubunda yapılan son zammın ardından en ucuz sigara 58 lirayla Monte Carlo Slender olurken, en pahalı sigara ise 70 lirayla Winston Xsence oldu. Winston grubu olarak da bilinen JTİ sigara grubuna 3 TL değerinde zam yapıldı. Sigaraya gelen zam sonrasında güncel fiyatlar şu şekilde;

gm57zyrxyaa1xvo.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN