Binlerce kişi bu haberi bekliyordu müjdeyi bakan verdi! 630 milyon TL hesaplarda

Binlerce kişi bu haberi bekliyordu müjdeyi bakan verdi! 630 milyon TL hesaplarda

Türkiye ekonomik krizin pençesinde. Artan enflasyon ile birlikte birçok kaleme peş peşe zam gelirken hükümet yaşanan krizden dolayı yardımlarını artırmış durumda. Gelen son dakika haberi ise milyonlarca kişiyi heyecana boğdu. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, müjdeli haberi duyurdu. O tarihte 630 milyon TL hesaplara yatırılmaya başlanıyor. Hemen hesaplarınızı kontrol edin. İşte detaylar haberimizde...

Yaşanan depremler sonrası hükümet tarafından yapılan yardımlar artırılırken gelen son dakika haberi milyonlarca kişiyi sevince boğdu. Gelen haber milyonlarca kişiyi bayram ettirecek. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, güzel haberi duyurdu. O tarihte hesaplara 630 milyon TL yatırılacak. Hemen hesaplarınızı kontrol edin.

hghg-67.jpg

BAKAN YUMAKLI'DAN MİLYONLARCI HEYECANA BOĞAN HABER

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Malatya Valiliği ziyareti sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Deprem bölgesine yardımların sürdüğünü ifade eden Bakan Yumaklı, güzel haberi verdi.

hjhj-16.jpg

630 MİLYON TL'LİK DESTEK VERİLECEK! HEMEN HESAPLARINIZI KONTROL EDİN

Deprem bölgesinde tarımsal destek ödemelerinin öne çekiliğini ve 630 milyon liralık yardımın yapılacağını ifade eden Bakan Yumaklı, "408 milyon lira Malatya'da olmak üzere yaklaşık 13,7 milyar liralık destekleri önce çekerek ödedik. Toprak Mahsulleri Ofisimiz ve Tarım Kredi Kooperatiflerimiz de ürün alımlarına ara vermeden devam etti. TMO'nun Malatya Ajans Amirliğini, Şube Müdürlüğü statüsüne çevirerek ürün alımlarıyla ilgili herhangi bir sorun oluşmamasını engelledik. Tarımsal kredilerin faizlerinin ertelenmesi, ORKÖY kredileri, hibe ve destek sürelerinin uzatılması gibi hususlar da bu dönemde gerçekleşti. Malatya'da 116 milyonu olmak üzere toplamda 1,3 milyar liralık da hayvansal üretim yapan üreticilerimize destek ödemesi de yapıldı. Malatya'da 3 bin 500 tona yakın toplam 16 bin tonluk yem desteği de oldu." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN