Kedi sahipleri dikkat! İnternet alışverişlerinde iade ederken dikkat edin: Kutuya giren kedi yüzlerce km uzağa gitti

Kedi sahipleri dikkat! İnternet alışverişlerinde iade ederken dikkat edin: Kutuya giren kedi yüzlerce km uzağa gitti

Kedi sahipleri dikkat! İnternet alışverişlerinizi iade ederken paketlerinize dikkat edin! Yaşanan ilginç olayı duyan bütün kedi sahipleri tedirgin oldu. Bir aile iade için hazırladığı kargo paketine giren kediyi fark etmedi ve kutuya giren kedi yüzlerce km uzağa gitti. İşte detaylar...

Utah'ta yaşayan bir aile, evcil kedileri Galeana'nın kaybolmasıyla büyük bir endişe yaşadı. Ancak, kedinin nerede olduğunu öğrenmek için yaptıkları tüm çabalar sonuçsuz kaldı.

CALIFORNIA'DA BULUNDU

Kargo iade paketine giren kedi yüzlerce kilometre uzağa uçtu

BBC'nin haberine göre; nisan ayının başlarında kaybolan Galeana, bir hafta sonra California'da bulundu. İlginç bir şekilde, evcil kedi, iade edilmek üzere paketlenmiş bir kargo kutusunun içine gizlice girmiş ve yüzlerce kilometre uzaklığa kadar seyahat etmişti.

Amazon çalışanlarından biri, California'daki bir depoda Galeana'yı keşfetti. Kedinin sıkıştığı kutu gevşek olduğu için hava almayı başardığı ancak yiyecek ve suya erişiminin olmadığı belirtildi.

'HERKES EVCİL HAYVANLARINA MİKROÇİP TAKTIRMALI'

Galeana'nın sahipleri Carrie Clark ve eşi, kedileriyle yeniden bir araya gelebilmek için California'ya uçtular. Kedinin mikroçipinden yararlanılarak sahibi tespit edildi ve Clark'a bilgi verildi.

Yaşanan bu olay üzerine Carrie Clark, evcil hayvan sahiplerine önemli bir uyarıda bulundu. Clark, "Herkes evcil hayvanlarına mikroçip taktırmalı ve kargo kutularını üç kez kontrol etmeli" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN