Herkes çam ormanları içerisindeki o suya görmek için yarışıyor! Şifasını duymayan yok... O hastalıklara iyi geliyor

Herkes çam ormanları içerisindeki o suya görmek için yarışıyor! Şifasını duymayan yok... O hastalıklara iyi geliyor

Termal suların şu ifasından yararlanmak isteyen insanlar şimdi de oraya akın etmeye başladı. Çam ormanlarının içerisinde bulunan o suyu görmek için adeta yarışıyorlar. Özellikle de o hastalıklara iyi geldiği biliniyor. İşte detaylar…

Doğal kaynak sularının insan vücudu üzerindeki faydalı etkileri bilinirken Türkiye bu açıdan oldukça zengin ülkeler arasında yer alıyor. Öyle ki birçok şehirde termal suların bulunduğu yerler insanlar tarafından akın akın ziyaret ediliyor. Bunlardan biri de Kütahya’da bulunan ve termal tatil denince akla gelen 10 şehir arasında yer alan bölge oluyor. Birçok insan şifalı suyun faydalarından yararlanmak için oraya gidiyor.

yeni-proje-3.jpg

10 TERMAL BÖLGEDEN BİRİ

Kütahya’nın termal bölgesi Ilıca’da faaliyet gösteren Harlek Termal Otel’in Genel Müdürü Mehmet Emin Ustaoğlu, “Bilindiği gibi, Türkiye’de 10 tane termal bölge var. Bu termal bölgelerinde Kütahya ayağı mevcut. Kütahya’da bu 10 termal bölgeden biri. Bunların birinci sırada, en eski, en köklü olanı Ilıca Kaplıcaları” dedi.

yeni-proje-2.jpg

DOĞA İLE İÇ İÇE ŞİFANIN ADRESİ

İlkbahar mevsimiyle beraber sezonu açtıklarını belirten Ustaoğlu, akşam bölgedeki termal suya ilişkin şunları söyledi:

“Bunların yüz akı olma yolunda ilerlemekle devam ediyor. Şimdi ilkbaharla birlikte sezonumuzu açtık. Sezonumuzu açtık diyoruz ama bu dil alışkanlığı oldu. Biz de 12 ay sezon var biliyorsunuz. Biz misafirlerimize tüm cilt hastalıkları, romatizma, sporcu hastalıkları özellikle menisküs yırtıklarının tedavisi konusunda yardımcı oluyoruz. 43 derecelik termal suyumuzun şifası her şeyden önce böyle. Ormanın içerisindeyiz, doğa ile iç içeyiz. İşletmemiz 36 dönüm bir çam ormanı içerisinde bulunuyor. Sezona hızlı bir giriş yaptık, misafirlerimiz otelimizden memnun ayrılıyorlar. Otelimizden, suyumuzdan çok memnunlar. Termal ayağında Kütahyamızın yüz akı olmaya devam edeceğiz inşallah, bu yolda ilerliyoruz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN