Yüzüklerin Efendisi uyarlaması oyunlara bir yenisi daha ekleniyor! Tales of the Shire'dan ilk fragman: Bambaşka bir tür olacak

Yüzüklerin Efendisi evrenine uyarlanan oyunlara bir yenisi daha ekleniyor! Tales of the Shire'dan ilk fragman geldi! Bambaşka bir tür olacak...

Uzun bir bekleyişin ardından J.R.R. Tolkien'in eserlerinden esinlenen ve Orta Dünya'daki tek oyunculu yaşam simülasyonu olan "A The Lord of the Rings Game: Tales of the Shire"ın ilk detaylı fragmanı nihayet yayınlandı.

Take-Two'nun sahibi olduğu Private Division tarafından desteklenen ve Wētā Workshop Game Studio tarafından geliştirilen Tales of the Shire, Hobbiton'da bulunan bir köy değil, Bywater kasabasında bir Hobbit olarak maceraya atılmanızı sağlayacak.

tales-of-the-shire.webp

Tales of the Shire, oyunculara geniş bir deneyim sunacak. Oyunun temel amacı, Shire'ın en büyük etkinliği olan Bywater Festivalini düzenleyerek topluluğun bir araya gelmesine ve resmi köy statüsüne kavuşmasına yardımcı olmak olacak.

Oyunda bir Hobbit karakteri yaratma ve kişiselleştirme seçenekleri bulunacak. Ayrıca, Hobbit evini dekore etme, yemek pişirme, balık tutma, yiyecek arama ve bahçecilik gibi birçok aktiviteyi gerçekleştirme imkanı sunulacak.

Tales of the Shire'da, bilinen Hobbit aileleri ve ikonik karakterlerle tanışarak becerilerinizi geliştirebilecek ve takas yapabileceksiniz. Bu sayede, becerilerinizi, kıyafetlerinizi ve daha fazlasını artırarak Shire'da daha ileri seviyelere yükselebileceksiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir