Galatasaray, Adana Demirspor'a karşı: İşte sahaya çıkacak ilk 11'ler!

Galatasaray, Adana Demirspor'a karşı: İşte sahaya çıkacak ilk 11'ler!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor'a konuk oluyor. Sarı-kırmızılılar, rekor peşinde koşarken, ilk 11'ler belli oldu.

Süper Lig lideri Galatasaray, liderlik koltuğunu sağlamlaştırmak için Adana Demirspor'un ev sahipliği yapacağı zorlu mücadeleye çıkıyor. Yeni Adana Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşma, futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde bu sezon ligde sergilediği üstün performans ile dikkat çekiyor. 33 maçta elde ettiği 29 galibiyet, 3 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyet ile 90 puan toplayan sarı-kırmızılılar, en yakın rakibi Fenerbahçe'nin dört puan önünde yer alıyor. Bu maç, Galatasaray'ın üst üste kazanma rekorunu geliştirme şansı da sunuyor.

ARA BAŞLIK 2: ADANA DEMİRSPOR ZORLU RAKİP

Ligde son üç maçından galibiyetle ayrılamayan Adana Demirspor, 41 puanla 11. sırada bulunuyor. Evinde güçlü rakibini ağırlayacak olan Adana ekibi, Galatasaray karşısında sürpriz bir sonuç elde etmeye çalışacak.

MAÇIN KRİTİK DETAYLARI

Galatasaray'da Wilfried Zaha'nın hafif ağrıları nedeniyle kadroda yer almaması ve yedi oyuncunun sarı kart ceza sınırında olması, teknik direktör Okan Buruk'un stratejisini etkileyebilir. Adana Demirspor ise tecrübeli oyuncusu Mario Balotelli liderliğinde sahada yer alacak.

İLK 11'LER

Adana Demirspor: Shahruddin, Atal, Gravillon, Semih, Mohammadi, Michut, Maestro, Barasi, Yusuf, Mendoza, Balotelli.

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Barış Alper, Ziyech, Icardi

Bu kritik karşılaşma, Galatasaray için ligdeki üstünlüğünü koruma ve rekor kırma şansı sunarken, Adana Demirspor için de üst sıralara tırmanma fırsatı olacak. Her iki takımın da sahadan galibiyetle ayrılmak için elinden geleni yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN