EURO 2024 hakemlerin kazançları belli oldu! FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler ne kadar alacak açıklandı

EURO 2024 hakemlerin kazançları belli oldu! FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler  ne kadar alacak açıklandı

14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024 heyecanla beklenirken hakemlerin kazanacağı miktarlar merak konusu oldu. UEFA'dan hakemlere ilişkin mali detaylar açıklandı. FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler ne kadar alacak açıklandı! İşte FIFA kokartlı hakem Halil Umut'un alacağı miktar...

14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024, heyecanla beklenirken, hakemlerin de kazanacağı miktarlar merak konusu olmuştu.

EURO 2024 için geri sayım devam ederken, UEFA'dan hakemlere ilişkin mali detaylar açıklandı. FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'in de 18 kişilik hakem kadrosunda yer alacağı duyurulmuştu.

EURO 2024 HAKEMLERİ NE KADAR ALACAK?

UEFA'nın yaptığı açıklamaya göre, EURO 2024 maçlarını yönetecek hakemlerin kazanacağı rakamlar belli oldu. Orta hakemler grup aşamalarında maç başına 5 bin euro, eleme aşamalarında ise 10 bin euro kazanacaklar. Yardımcı hakem ve dördüncü hakemler ise grup aşamalarında maç başına 2 bin 500 euro, eleme aşamasında ise 5 bin euro alacaklar.

Düdük çalacak VAR hakemlerinin ise grup aşamasında 3 bin, eleme aşamasında maç başına 5 bin euro kazanacakları belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN