Galatasaray, Fenerbahçe'ye ait olan rekoru kırdı! Türk futbol tarihine geçen başarı...

Galatasaray, Fenerbahçe'ye ait olan rekoru kırdı! Türk futbol tarihine geçen başarı...

Evinde ağırladığı Sivasspor'u 6 golle deviren Galatasaray, bu sonuçla galibiyet serisini 16 maça çıkarttı. Alsan ayrıca Türk futbol tarihine geçen bir başarıya imza attı.

Süper Lig'in 35. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Sivasspor'u 6-1 mağlup eden Galatasaray, Süper Lig'in ikinci yarısında 16'da 16 yaparak tekrarlanması güç bir başarıya imza attı. Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğuna yürüyen sarı-kırmızılı ekip, Türk futbol tarihine geçen bir başarıya ulaştı.

Süper Lig'deki 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, Sivasspor karşısında elde ettiği zaferle Türk futbol tarihine geçti. Ligdeki galibiyet serisini 16 maça çıkartan sarı-kırmızılı ekip, tekrarlanması güç bir başarıya imza attı.

Sivasspor'u 6-1 mağlup ederek şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren sarı-kırmızılı ekip, puanını 96'ya yükseltti. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı ekip böylece ezeli rakibi Fenerbahçe'ye ait olan "bir sezonda en çok puan toplayan takım" rekorunu kırdı.

Aslan ayrıca iç sahada oynadığı son 35 Süper Lig maçında da en az bir gol atarak kulüp rekorunu yeniledi. Sarı-kırmızılı ekip son olarak Aralık 2000-Kasım 2002 arasında 34 maçlık gol atma serisi yakalamıştı.

Sarı-kırmızılı ekip, iç sahadaki Fenerbahçe derbisinde rakip filelere gol kaydetmesi halinde yeni bir rekoru daha kıracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN