O belediyede çalışanlar yaşadı! Böyle zam ne görüldü ne duyuldu: İşçiler bile şaşırdı

O belediyede çalışanlar yaşadı! Böyle zam ne görüldü ne duyuldu: İşçiler bile şaşırdı

O ilçe belediyesinde, belediye çalışanlarına öyle bir zam yapıldı ki, işçiler bile şaşırdı! Böyle zam ne görüldü, ne duyuldu! Belediye işçilerine yapılan rekor zam yüzleri güldürdü...

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde, Bahşılı Belediyesi işçilerine yapılan rekor maaş zammı dikkatleri üzerine çekti. Belediye, çalışan kadrolu işçilerin maaşlarına kallavi bir zam uygulayarak , işçilerin 2024 yılında o rakamdan maaş almasını sağladı. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, bu yılki sözleşmelerinde bu büyük oranda bir zam yapılmasına karar verdiklerini açıkladı.

YÜZDE 120 ZAM

belediye-iscilerine-rekor-zam-2.jpg

Belediyenin mali durumuna da değinen Başkan Tekin, 2019 yılında yaklaşık 43 milyon lira kamu ve özel sektöre borçlarının olduğunu belirterek, bu borçların büyük bir kısmını ödediklerini ifade etti. İşçilerin belediyeye verdikleri destekten bahseden Tekin, onlara karşı sorumluluklarını yerine getirdiklerini ve bu yılki zam oranının yüzde 120 olduğunu dile getirdi.

40 BİN LİRA MAAŞ ALACAKLAR

belediye-iscilerine-rekor-zam-1.jpg

Belediye işçileri de yapılan zamdan memnuniyetlerini dile getirdi. Özgür Yaman isimli işçi, tahminlerinin üzerinde bir zam yapıldığını belirterek, 40 bin lira maaş alacak olmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Süleyman Önger ise, Başkan Tekin'in kendilerine bu imkanı sunduğu için teşekkür ederek, maaşlarının 40 bin liraya yükselmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Benzer şekilde, Hüseyin Özübek de beklenmedik bir zam yapıldığını ve Başkan Tekin'in işçilere büyük bir iyilik yaptığını belirterek, kendilerinin de başkanın yanında olduklarını vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN