Niğde'de doğal gaz borusu patladı: Çıkan yangında bir kişi hafif yaralandı

Niğde'de doğal gaz borusu patladı: Çıkan yangında bir kişi hafif yaralandı

Niğde'de, elektrik altyapı çalışması sırasında doğal gaz borusunda patlama meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin yoğun mücadelesi sonucunda yangın 1.5 saatte söndürüldü. Patlama sırasında bir kişinin hafif yaralandığı belirtildi.

Niğde'nin merkez Aşağı Kayabaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda elektrik altyapı çalışmaları sırasında doğal gaz taşıyan ana boru hattında patlama meydana geldi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

nigde1.jpg

Polis ekipleri tarafından çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi alındı. Paniğe neden olan patlamada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1.5 saatlik çabasının ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında bir kişinin hafif yaralandığı ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN