Nereden geldiği belli olmayan koku hastanelik etti: Ekipler didik didik aradı ama...

Nereden geldiği belli olmayan koku hastanelik etti: Ekipler didik didik aradı ama...

Kırıkkale'de, tek katlı müstakil bir evde yaşayan aileden iki kişi öksürük ve nefes darlığı şikayetiyle hastanelik oldu. Zehirlenmelere sebebi belli olmayan bir kokunun neden olduğu tespit edildi. Ekipler ise kokunun kaynağını bulmak için evi didik didik aradı.

Edinilen bilgiye göre, tek katlı müstakil bir evde yaşayan aile fertlerinden ikisi, gece saatlerinde nereden geldiği belirlenemeyen kokudan zehirlendi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık, itfaiye ve doğal gaz ekipleri sevk edildi.

ÖKSÜRÜK VE NEFES DARLIĞI ORTAYA ÇIKTI

Evde ikamet eden Elif B. (34) ve Perihan D. (70) öksürük ve nefes darlığı şikayetiyle, ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan 2 kişinin de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

EKİPLER DİDİK DİDİK ARADI

İtfaiye ve doğal gaz ekipleri, odalara sızan kokunun kaynağını belirlemek için evi incelemeye aldı. Doğal gaz firması görevlileri, bir taraftan gaz detektörü ile araştırma yaparken, bir taraftan da itfaiye ekipleri, evin içerisinde ve çevresinde kokunun kaynağını tespit etmek için yoğun çaba gösteri. Yapılan tüm araştırmalara rağmen kokunun nereden geldiği belirlenemedi.

Alınan tedbirlerin ardından aile fertleri, geceyi başka bir evde geçirmek zorunda kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN