Mardin'de feci kaza! Kontrolden çıkan araç önce minibüse sonra Sude'ye çarptı

Mardin'de sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, önce park halinde minibüse, ardından da okuldan dönen Sude G.'ye (13) çarptı. Kazada 4 kişi yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Feci kaza, dün Kızıltepe Tepebaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen otomobil, kontrolden çıkarak önce park halindeki bir minibüse, ardından da okuldan çıkıp evine dönen Sude G.’ye çarptıktan sonra direğe çarparak durabildi. Kazada Sude G. ile otomobildeki Muhammed M. (45), Ruken E. (38) ve İbrahim M. (26), yaralandı. İhbarla kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Öte yandan kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN