Kırıkkale'de sosyal deney gibi olay! Saçılan paraları kapış kapış topladılar

Kırıkkale'de bankaya giden bir kişi elindeki 8 bin TL'yi yere düşürdü. Paralar rüzgarın etkisiyle bir anda etrafa saçıldı. Yoldan geçen vatandaşlar, paraları toplayıp sahibine teslim etti.

Sosyal deney gibi olay Kırıkkale Zafer Caddesi'nde meydana geldi. İsmi henüz öğrenilemeyen bir şahıs, iş yerinden ayrıldıktan sonra bankaya para yatırmaya giderken elindeki 8 bin TL’yi düşürdü. Rüzgarın etkisiyle banknotlar caddeye savruldu. Bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, vatandaşlar çevreye saçılan banknotları toplamak için seferber oldu. Bazı vatandaşlar banknotları havada yakalarken bazı vatandaşlar da rüzgarın savurduğu banknotları tek tek yerden topladı. Onlarca vatandaş tarafından eksiksiz toplanan 8 bin TL sahibine teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN