Kastamonu'da korkutan yangın: Fabrika küle döndü

Kastamonu'da Organize Sanayi Bölgesinde ahşap kapı fabrikasında meydana gelen yangın, üç saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Fabrikada soğutma çalışmaları devam ediyor.

Kastamonu'nun Tosya İlçesi Organize Sanayi bölgesinde ahşap kapı fabrikasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm fabrikayı sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve orman ekibi sevk edildi. Üç saat sonra kontrol altına alınan yangının sebebi belirlenemezken, elektrik kontağından kaynaklanmış olabileceği ihtimaller arasında yer alıyor.

Tosya Kaymakamı Suat Hatam itfaiye ekiplerinin yangının söndürülmesi için yoğun mesai harcadıklarını belirtti. Hatam, "Ekiplerimiz yangını söndürmeye çalışıyor. Çevre il ve ilçelerdeki itfaiye ekiplerinden destek istedik. Sayısal verileri tam bilmiyoruz. Ama söndürülmeye çalışıyoruz” dedi.

hasdbjsbfjs.jpg

'FABRİKA KÜLE DÖNDÜ'

Tosya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nihat Küçükkasap, “Sabah saatlerinde çıktı. Sebebini bilmiyoruz. Ekiplerimiz söndürmeye çalışıyor. Fabrikada işçi yoktu. Ama fabrika tamamen yandı” diye konuştu.