Herkes yanarken Ankara kar küreyecek! O tarihte hazır olun… Başkente lapa lapa kar geliyor

Herkes yanarken Ankara kar küreyecek! O tarihte hazır olun… Başkente lapa lapa kar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu değerlendirmelerine göre başkent Ankara’ya sonunda müjde geldi. O tarihte hazır olun… Başkente lapa lapa kar geliyor…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yeni haftaya dair yaptığı hava durumu değerlendirmesi kapsamında Ankara’ya müjdeli haber geldi. Mevsim normalleri civarında seyreden sıcaklıkların Çarşamba günü itibari ile düşeceği belirtildi…

ANKARA’YA KAR GELİYOR

Meteoroloji’nin son değerlendirmeleri kapsamında Çarşamba günü itibari ile sıcaklıklar batı kesimlerinden başlayarak ülke çapında azalacak ve sıcaklıklar mevsim normallerinin altına düşecek. TRT’nin aktardığı haber kapsamında, Ankara’ya bu hafta beklenen kar sonunda geliyor.

ankara-kar-yagisi.jpg

Son tahminler kapsamında yarın yağmur olarak başlayacak olan yağışlar, Perşembe günü itibari ile kar yağışına dönecek. Cuma gününde ise Ankara’da etkili olacak kar yağışıyla beraber Cuma günü de Ankara’da yağış devam ederken, kentte sıcaklık değerleri gece saatlerinde en düşük 0, en yüksek 4 derece olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN