Çamlıca Mahallesi iftar sofrasında bir araya geldi

Çamlıca Mahallesi iftar sofrasında bir araya geldi

Yenimahalle Belediyesi tarafından her yıl binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleştirilen iftar programları tüm hızıyla devam ediyor. Çamlıca Mahallesi Pazar Yeri’nde düzenlenen iftar programında binlerce mahalle sakini hep birlikte oruç açtı.

Kur’an tilaveti ve dualar ile başlayan iftar programına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Erhan Aras, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan paylaşmayı ve sevgiyi hatırlatır

İftar programında vatandaşlara seslenen Başkan Yaşar, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programlarında vatandaşlarımızla birlikte Ramazan ayının huzurunu yaşıyoruz. Ramazan paylaşmayı, hoşgörüyü, kardeşliği ve sevgiyi, farklılıklarımızı zenginlik olarak saymamız gerektiğinin önemini bize hatırlatır. Yenimahalle Belediyesi olarak hiç kimseyi ayırt etmeden ilçemizin dört bir yanında mahalle iftarları düzenliyor, birliğimizin ve kardeşliğimizin devamı için bu mübarek ayı 7’den 70’e birlikte idrak ediyoruz. Ramazan ayının ülkemize barış ve sevgi getirmesini diliyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN