Bir ilde daha eylem ve etkinlikler yasaklandı

Bir ilde daha eylem ve etkinlikler yasaklandı

Ardahan Valiliği, önümüzdeki haftadan itibaren bazı açık hava toplantı ve etkinlikleri, 15 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.

Ardahan'da bazı açık hava toplantı ve etkinlikleri, Valilik tarafından 15 gün süreyle yasaklandı.

Ardahan Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu çerçevesinde bazı kararların alındığı belirtilerek, bu kararlar kapsamında çeşitli etkinlik ile gösterilerin yasaklanacağı aktarıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ardahan ili mülki idare sınırları içerisinde yürütülen operasyonel faaliyetler esnasında halkımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokabilecek üzücü olayların önüne geçmek ve operasyon güvenliğini sağlamak maksadıyla, İl İdaresi Kanunu'nun 11/c maddesi gereğince her türlü stant açma, konser, festival, şenlik, çadır kurmanın yanı sıra vatandaş hareketliliğine yol açabilecek yarışma ve panel gibi diğer toplu faaliyetler, 22 Haziran ile 6 Temmuz 2022 tarihleri arasında yasaklanmıştır"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN