Beton pompasının kırılan kolu 3 işçinin üzerine düştü: Bir çocuk hayatını kaybetti

Beton pompasının kırılan kolu 3 işçinin üzerine düştü: Bir çocuk hayatını kaybetti

Karaman'da bir inşaata beton döküldüğü sırada bilinmeyen sebeple kopan beton pompasının demir kolu 3 işçinin üzerine düştü. İki kişi yaralanırken dayısına yardım etmek için yurt dışından gelen 16 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Karaman’da Gevher Hatun Mahallesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bahçesinde bulunan duvar kalıplarına beton döküldüğü esnada beton pompasının demir kolu henüz bilinmeyen nedenle kırılarak, 16 yaşındaki 16 yaşındaki Bayram Ali Akdilek, Hilmi K. ve Hüseyin Ç'nin üzerine düştü.

BİR KİŞİNİN İSE KULAĞI KOPTU

Kazada, Bayram Ali Akdilek olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Hilmi K. ve Hüseyin Ç, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

1-007.jpg

Hüseyin Ç'nin kulağının bir kısmının koparak olay yerine düştüğü bildirildi. Bunun üzerine polis ve sağlık görevlileri kopan parçayı bir süre olay yerinde aradı. Aramalar sonucunda kulağın kopan kısmı bulunamadı.

2.jpg

DAYISINA YARDIM ETMEK İSTEMİŞ

Yapılan incelemenin ardından Akdilek'in cesedi otopsi için hastane morguna götürüldü. Akdilek'in önceki gün yurt dışından geldiği, dayısı olan Hüseyin Ç'ye yardım etmek için bugün yanında çalıştığı ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN