Artvin'de heyelan! Köy yolu kapandı, elektrik kesildi

Artvin'de heyelan! Köy yolu kapandı, elektrik kesildi

Artvin'de meydana gelen heyelanda yamaçtan düşen dev kayalar yolu kapatıp, elektrik hattına zarar verdi. Ekipler, bölgede temizlik ve onarım çalışması başlattı. Öte yandan bölgedeki kar ve heyelan nedeniyle 40 köyle ulaşım sağlanamadığı belirtildi.

Artvin'in merkeze bağlı Varlık köyünde bu sabah saatlerinde heyelan meydana geldi. Yamaçtan koparak yola düşen irili ufaklı kaya parçaları köy yolunu ulaşıma kapatırken, zarar gören hatlar nedeniyle elektrikler de kesildi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD ve elektrik dağıtım şirketi ekipleri sevk edildi. Ekipler, yolda inceleme başlattı.

yeni-proje-6.jpg

TAM 40 KÖYE ULAŞIM YOK

Kar ve heyelan nedeniyle 40 köyle ulaşım sağlanamıyor. Sağanağın neden olduğu heyelanlar dolayısıyla Şavşat'ta 8, Ardanuç'ta 5, Yusufeli ilçesinde ise 2 köy yolu için çalışmalar devam ediyor.

yeni-proje-7-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN