Ankara’da yaşamak isteyenler buraları tercih ediyor! Başkentin en ucuz ilçeleri: Bakalım Ankaralılar bu listeye ne diyecek?

Ankara’da yaşamak isteyenler buraları tercih ediyor! Başkentin en ucuz ilçeleri: Bakalım Ankaralılar bu listeye ne diyecek?

Ankara’da yaşamak isteyenler için kentin en ucuz ilçeleri listelendi. Peki, Ankara’nın en ucuz ilçeleri neresi? İşte, ilk 10’a giren o ilçeler…

Memur şehri olarak bilinen Başkent Ankara’nın en ucuz ilçelerini merak ediyorsanız cevap belli oldu. Aydınlık’ta yer alan haberde, Ankara’nın en ucuz ilçeleri listelendi. Peki, bu listeye hangi ilçeler girdi? İşte, Ankara’da yaşamak isteyenler için en ucuz 10 ilçe…

ANKARA’NIN EN UCUZ İLÇELERİ

Ankara’ya taşınmak istiyor ya da yaşadığınız ilçeyi değiştirmeyi düşünüyorsanız, kentin en uygun ilçeleri belli oldu. Ankara’nın yaşam için en uygun ilçeleri şöyle:

ankaranin-en-ucuz-ilceleri.jpg

1. Sincan,

2. Pursaklar,

3. Elmadağ,

4. Akyurt,

5. Polatlı,

6. Kalecik,

7. Haymana,

8. Beypazarı,

9. Şereflikoçhisar,

10. Kahramankazan.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN