Akıl almaz ihmal! 5 yaşındaki çocuk kreşin penceresinden düştü

Akıl almaz ihmal! 5 yaşındaki çocuk kreşin penceresinden düştü

Karaman'da 5 yaşındaki çocuk kreşin penceresinden beton zemine düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ekipleri bölgeye geldi. Kreş görevlileri kreşin kapısını sağlık görevlilerine açmayınca adrese polis sevk edildi. Küçük çocuk hastaneye kaldırıldı.

Akıl almaz ihmal Karaman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki özel kreş ve gündüz bakım evinde yaşandı. İddiaya göre, M.E.Y. adlı 5 yaşındaki çocuk, yaklaşık 3 metre olan sınıfın penceresinden beton zemine düştü. Çocuğun düştüğünü ve çığlıklarını duyan çevredekilerin ihbarıyla adrese sağlık ekipleri sevk edildi.

4682898.jpg

SAĞLIK GÖREVLİLERİNE KAPIYI AÇMADILAR

Kreşe gelen sağlık ekiplerine, görevliler tarafından M.E.Y.'in iyi olduğu söylenerek kreşin kapısı açılmadı. Yaralı çocuğu göremeyen sağlıkçılar, polis ekiplerinden destek istedi. Polis ve çocuğun ailesiyle kreşe giren sağlık ekibi, yaralı M.E.Y.'yi, tedbir amaçlı ambulansa alıp Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

İNCELEME BAŞLATILDI

Polis ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri kreşte inceleme başlattı. Kreş yetkilileri ise konuyla ilgili açıklama yapamayacaklarını, çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN