ABB'nin o uygulamasına yoğun talep sürüyor! 11 günde 59 tonu geçen satış: Ankaralılar o noktalara akın ediyor

ABB'nin o uygulamasına yoğun talep sürüyor! 11 günde 59 tonu geçen satış: Ankaralılar o noktalara akın ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), ramazan ayında da halkın yanında olmaya devam ediyor. Zorlu ekonomik şartlarda vatandaşa uygun fiyatlı alım fırsatı sunan ABB’nin o uygulamasına yoğun talep sürüyor. İşte detaylar…

ABB tarafından başlatılan ucuz et satışa kentin çeşitli bölgelerine kurulan satış noktalarında devam ediyor. %100 yerli besi hayvanlarından elde edilen ürünler, 7 farklı noktaya kurulan Başkent Market şubesi ile ilçe ilçe gezen Başken Mobil Market aracılığı ile vatandaşa ulaşıyor.

SATIŞLAR 11 GÜNDE 59 TONU GEÇTİ

Yerli besi hayvanlardan elde edilen ürünler, veteriner hekim tarafından kontrol edildikten sonra 7 Başkent Market şubesi ile Başkent Mobil Marketler’de uygun fiyatla satılmaya devam ediyor. Vatandaşın cebini rahatlatmayı amaçlayan uygulama kapsamında ilk 11 günde yapılan satış 59.824 kilograma ulaştı.

Başkent Kart ve kredi kartı kullanılarak yapılan satışlarda ramazan ayı boyunca geçerli olan ürünlerin kilogram fiyatlarıysa şu şekilde:

Kasap Köfte: 369 TL,

Eko Kıyma: 369 TL,

Eko Kuşbaşı: 379 TL,

Ayaş Koop. Dana Sucuk: 309 TL,

Yemeklik-Haşlamalık Et: 339 TL

ankarada-ucuz-et-satisi-1.jpg

VATANDAŞ YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

Başkent Market şubeleri ile mobil market önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, verilen hizmetten memnun olduklarını şöyle dile getirdi:

-Gülseren Demirhan: “Biz emekliyiz 500, 600 TL ete veremiyoruz. Burası hem temiz hem ithal et değil yerli üretim, ayrıca temiz. Araştırma yapıyoruz piyasaya göre çok uygun.”

-Kıymet Ünsal: “Çok memnunuz. Geçen sene de yararlandık Allah razı olsun Büyükşehirden. Burası hem kaliteli hem uygun. Yerli et olmasına da dikkat ediyoruz.”

-Mehmet Ali Yıldırım: “Çok anlamlı bir hizmet. Zaten ekonomi çökmüş. Ucuz et yemek güzel bir şey. Burası çok ucuz yarı fiyatına. Teşekkür ediyoruz.”

-Ali Demirhan: “Düşünüp yapandan Allah razı olsun. Bu hizmet iyi bir hizmet. Dışarıdaki pahalılıktan dolayı burası hesaplı geliyor bize. Yerli et olması, kaliteli ve ucuz olması nedeniyle burayı tercih ediyoruz.”

-Asım Aslan: “Direkt üreticiden tüketiciye intikal etmesi çok güzel bir hizmet. Dışarıdakiyle burası arasında fiyatlar çok farklı, yaklaşık 150 TL fark var.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN