71 yaşındaki şahıs sokak köpeğini av tüfeğiyle katletti: Mobese görüntülerinde yakayı ele verdi

71 yaşındaki şahıs sokak köpeğini av tüfeğiyle katletti: Mobese görüntülerinde yakayı ele verdi

Kırıkkale'de kan donduran bir olay yaşandı. Kocabaş köyünde 71 yaşındaki A.B. isimli şahıs sokak ortasında bir köpeği av tüfeğiyle katletti. Köpeğin cansız bedenini bulan vatandaşların ihbarı üzerine Mobese görüntülerini inceleyen jandarma ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı. A.B.'nin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Kırıkkale'nin Delice ilçesi Kocabaş köyündeki vatandaşlar bir sokak köpeğini silahla boynundan vurulmuş halde buldu. Vatandaşların durumu jandarmaya bildirmesi üzerine bölgeye ekipler sevk edildi.

Mobese görüntülerini inceleyen ekipler köpeğin A.B. (71) isimli bir şahıs tarafından vurularak öldürüldüğünü belirledi.

Görüntülerde köpeğe tüfekle ateş edip yürüyerek uzaklaştığı görülen A.B, jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

8149865.jpg

Delice Kaymakamlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"17 Kasım 2023 günü saat 14.00 sıralarında Delice İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahamızda bulunan Kocabaş köyünde sahipsiz sokak köpeğinin silahla vurularak öldürüldüğü ihbarı alınması üzerine; aynı gün yeteri kadar kuvvet ile olay yerine gidilerek yapılan araştırmalar neticesinde köpeği vuran şahsın A.B. (E-71) isimli şahıs olduğu tespit edilmiş, şahıs mukavemetsiz olarak yakalanmıştır. Şahıs ifadesi alınmak üzere Delice Cumhuriyet Savcılığına sevk edilmiş olup gerekli adli ve idari işlemler başlatılmıştır"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN