19 yaşındaki suç makinesi yakalandı! 123 suç kaydı, 27 yıl hapis cezası

19 yaşındaki suç makinesi yakalandı! 123 suç kaydı, 27 yıl hapis cezası

Kırıkkale'de adeta suç makinesine dönüşen hakkında 'hırsızlık', 'uyuşturucu kullanmak', 'cinsel tacizde bulunmak', 'yağma' gibi suçlardan toplam 123 suç kaydı ve 27 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulanan firari hükümlü Ş.D. (19), yakalanarak cezaevine gönderildi.

Kırıkkale'de 123 suç kaydı ve 27 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 19 yaşındaki hükümlü, polis ekiplerince yakalandı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Aranan ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde aranan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Ekipler tarafından yürütülen çalışma kapsamında 1 haftalık teknik ve fiziki takip sonucu, firari hükümlü Ş.D.'nin evine operasyon düzenlendi. Hakkında 'hırsızlık', 'uyuşturucu kullanmak', 'cinsel tacizde bulunmak' ve 'yağma' gibi suçlardan toplam 123 suç kaydı bulunan Ş.D., evinde gözaltına alındı. 'Hırsızlık' suçundan 27 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN