Zeugma Mozaik Müzesi ziyaretçi rekoru kırdı

Zeugma Mozaik Müzesi ziyaretçi rekoru kırdı

Dünyanın en büyük mozaik müzelerinden Gaziantep'in gözbebeği Zeugma Mozaik Müzesi, 5 bin 660 ziyaretçiyi ağırlayarak tüm zamanların günlük ziyaretçi rekorunu kırdı.

Gaziantep'teki Zeugma Mozaik Müzesi, 5 bin 660 ziyaretçiyle tüm zamanların günlük ziyaretçi rekorunu kırdı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, müzeye olan ilginin her geçen gün arttığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Gaziantep Zeugma Mozaik Müzemiz, bugün 5 bin 660 ziyaretçiyle tüm zamanların günlük ziyaretçi rekorunu kırdı. İlginize çok teşekkür ederiz. Her zaman bekleriz."

Müzeye olan ilginin artmasında, son yıllarda yapılan tanıtım çalışmaları ve müzeye yeni eserlerin kazandırılması gibi etkenlerin rol oynadığı düşünülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN